blogger sarawak

blogger sarawak logo

nama

layanzzz

11 March 2010

hAhAHAhahAHa..

ari nie hapy je aku...
mula2 klas batal... xpayah aku nk bentang ETR...
ptg td ODP yg aku tggu2 tu smpai... wangi oooo...
Poceng bli stu... aku jual murah je kat kwn aku tu.... hehehehe
gler, nk ambik ODP tu kena g jauh... aku kena g glenmarie tu....
mula2 mlz tol nk g sb xde teman n aku xtau glenmarie tu kat mane ntah..
fkr punya fkr...

aku call kat dewi.... paz tu aku call anor...
nasib bek dieorg nk temankn.... makasih ya...

blek je dri ambik ODP tu, kte b'3 singgah kat tesco extra...
bdk 2 org tu cbok shoping... mcm2 dieorg bli.... hehehehe..
aku jd peneman je... hehehehe..

wkt blek, kteorg sembang2 la... mcm2 je kteorg sembang...
da jgk berbaur lucah.... otak kuning...

tp xper, kteorg mmg gler2 ckit...
paztu msa dh tba utk ambik poceng... die da present ari nie...
ble die msuk kete, truz die ckp die frust..
presentation tu kena wat blek sb lec die xterima...

cian kat die kn...
paztu, kteorg g mkn cendol kat sek 7...
anor n kak dewi mkn cendol pulut....poceng mkn cendol besa je...
n aku mkn cendol tapai.... sedap ooooo..........

paz settle mkn, aku pon anta la dieorg blek umah...
mlm nnt anor jnji nk bg kteorg sayur... bez nya da org masakkan... hehehehehe..
arap ari2 aku mcm nie je salu... hapy sgt....

2 comments:

Miss CutiePie said...

jgn sedih2 airel..
kalo sedih..
kitaorang ada..hehehehe..

dedekdinho 21 said...

xsdih la anor.. gua ok la.. hehehehe..

Related Posts with Thumbnails