blogger sarawak

blogger sarawak logo

nama

layanzzz

15 July 2010

Tips utk lelaki jd setia.. (utk kaum adam jer)

Nak reject pompuan susah, takut nanti dia frust dan bunuh diri, jadi guna dialog ni

1) Semalam I check dengan doktor, dia kata I HIV positif...

2) Kat telinga I ni ada suara suruh I bunuh diri..

3) U nampak tak mamat tu... (padahal takda orang pun kat situ)

4) Adik beradik I ada 10 orang, semua belajar lagi, I kena sara diorang sebab parents I dah meninggal...

5) I dah keje kat 20 company, tapi paling lama tahan pun 2 bulan je...

6) Hari-hari along cari I, hutang dengan diorang dah mencecah 100 ribu...

7) Tiap2 hari I melancap, sehari sampai 10 kali....

8) Errr, sori, terpegang pulak....

9) Lupa nak bagi tau u, I ni duda anak 10

10) Ish, kalau nak kawin dengan U, I kena ceraikan bini I yang ke 4 tu, sian dia....

2 comments:

Khairul Antasha said...

erkkkkk...mun kdak ya tauk lah trick ktk olaki pastok..hehhe

aKu dEdEkDiNHo said...

hehehehe.. ya car org laki nk jd setia bh...

Related Posts with Thumbnails